SOMMER MENUER 2025
MENU 1
Menuen leveres anrettet
Smørristet kulmulefilet med sommerkål, rabarber og hjemmelavet svampe-aioli
Røget kalv med kold ribssauce og bagte gule beder
Farseret perlehøne med jomfruhummer og rosmarin
Marinerede kartofler
Spinat- og salatblanding med kerner, radiser, cherrytomater og perlebyg
Grønsalat med forskellige grønne salater og urter
Hønseglace
4 slags danske oste med syltetilbehør
Hvid chokoladekage med hjemmelavet vaniljeis
Menuen serveres med hjemmelavet groft hvedebrød
Pris pr. kuvert: 311,- kr.
Incl. moms / min. 10 kuverter. Maden leveres anrettet.
MENU 2
Maden leveres anrettet
Smørristet havkatfilet med rødder, urter og kold sauce
Salat af jomfruhummerhaler, salturt, radiser og sommerløg
Kalvetyksteg med citron og mynte
Nye kartofler med krydderurter
Salat af blomkål, ristede solsikkekerner og basilikum
Grønsalat med forskellige grønne salater og urter
Kalveglace
4 slags danske oste med syltetilbehør
Abrikostærte med jordbær og hjemmelavet vaniljeis
Menuen serveres med hjemmelavet groft hvedebrød
Pris pr. kuvert: 311,- kr.
Incl. moms / min. 10 kuverter. Maden leveres anrettet.
MENU 3
Maden leveres anrettet på fade, eller en kok kan anrette på stedet.
Forret
Smørristet knurhanefilet med syltede jordbærrabarber og urter
Mellemret
Salat af blæksprutte, hvide rødder, brøndkarse og hjemmelavet aioli
Hovedret
Kalvefilet med sommerkål, nye kartofler og hønseglace
Dessert
Mørk chokoladekage med hjemmelavet vaniljeis, friske bær og basilikum
Serveres med hjemmelavet groft hvedebrød
Pris pr. kuvert: 355,- kr.
Pris for kok under middagen: 395,- kr.
Pris pr. kuvert: 355,- kr.
Pris for kok under middagen: 395,- kr. pr. time
Incl. moms / min. 10 kuverter. Menuen anrettes på tallerken. Kan også anrettes på fade.
Kok under middagen
Kr. 395,- pr. time. Incl. moms.