fbpx
sommermenu sommermenu

SOMMER MENUER 2025

MENU 1

Menuen leveres anrettet

Smørristet kulmulefilet med sommerkål, rabarber og hjemmelavet svampe-aioli
Røget kalv med kold ribssauce og bagte gule beder
Farseret perlehøne med jomfruhummer og rosmarin
Marinerede kartofler
Spinat- og salatblanding med kerner, radiser, cherrytomater og perlebyg
Grønsalat med forskellige grønne salater og urter
Hønseglace
4 slags danske oste med syltetilbehør
Hvid chokoladekage med hjemmelavet vaniljeis

Menuen serveres med hjemmelavet groft hvedebrød

Pris pr. kuvert: 311,- kr.

Incl. moms / min. 10 kuverter. Maden leveres anrettet. 

Bestil menu 1

 


MENU 2

Maden leveres anrettet

Smørristet havkatfilet med rødder, urter og kold sauce
Salat af jomfruhummerhaler, salturt, radiser og sommerløg
Kalvetyksteg med citron og mynte
Nye kartofler med krydderurter
Salat af blomkål, ristede solsikkekerner og basilikum
Grønsalat med forskellige grønne salater og urter
Kalveglace
4 slags danske oste med syltetilbehør
Abrikostærte med jordbær og hjemmelavet vaniljeis

Menuen serveres med hjemmelavet groft hvedebrød

Pris pr. kuvert: 311,- kr.

Incl. moms / min. 10 kuverter. Maden leveres anrettet.

Bestil menu 2

 


MENU 3

Maden leveres anrettet på fade, eller en kok kan anrette på stedet.

Forret
Smørristet knurhanefilet med syltede jordbærrabarber og urter

Mellemret
Salat af blæksprutte, hvide rødder, brøndkarse og hjemmelavet aioli

Hovedret
Kalvefilet med sommerkål, nye kartofler og hønseglace

Dessert
Mørk chokoladekage med hjemmelavet vaniljeis, friske bær og basilikum

Serveres med hjemmelavet groft hvedebrød

Pris pr. kuvert: 355,- kr.
Pris for kok under middagen: 395,- kr.

Pris pr. kuvert: 355,- kr.
Pris for kok under middagen: 395,- kr. pr. time

Incl. moms / min. 10 kuverter. Menuen anrettes på tallerken. Kan også anrettes på fade.

Bestil menu 3

 


 

Kok under middagen
Kr. 395,- pr. time. Incl. moms.