
JULEMENU
Få en lækker 2- eller 3-retters julemenu enten den 23. eller 24. december fra Tidens Køkken.
Forret (Tilkøb)
Smørstegt kulmulefilet med hjemmelavet persillepesto, pastinak, hybenkompot
Hovedret
Andesteg med svesker og æbler
Hvide kartofler
Brunede kartofler
Hjemmelavet rødkål
Andesauce
Franske kartofler
Dessert
Hjemmelavet risalamande med kirsebær sauce
Hovedret og dessert koster 245, kr per person.
Forret er tilkøb og koster 75 kr. per person.
Der er et minimum på to personer og bestillingen skal være os i hænde senest kl. 14.00 d. 22/12.
Menuen skal afhentes på Gammelsø Vænget 1 i Ormslev ved Viby i tidsrummet 15.00-16.00 enten d. 23/12 eller d. 24/12.
Velbekomme - og rigtig glædelig jul.