NYTÅRSMENU
Nytårsaften markerer slutningen på året og begyndelsen på et nyt. Menuen skal sidde lige i skabet og vi er overbevist om, at du med Tidens Køkkens Nytårsmenu har et fantastisk grundlag for en dejlig aften med de nærmeste.
Forret
Havkatfilet med trøffel, hønseglace, crisp af persillerødder,jordskokke pure.
Mellemret
Røget krondyr med brøndkarse, sauce, syltede græskar.
Hovedret
Kalvefilet med kartoffel, kalveglace, brombær, kantareller, salat af rød grønkål, avocado og granatæble .
Dessert
Hvidchokolade mousse, med hjemmelavet vaniljeis, abrikoskage, basilikumsauce og kompot af bær.
Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød og koster 499, kr per person. Der er et minimum på to personer og bestillingen skal afgivet senest kl. 14.00 d. 30/12.
Vegetar
Hvis ønsket kan hovedret laves i en vegetarvenlig udgave.
Vin og bobler
Hvis det skal være ekstra lækkert så tilbyder vi også at levere vin til menuen (Som tilkøb). Vælg mellem:
-
Hvidvin: Dr. Loosen Riesling (90 kr. pr. flaske)
-
Rødvin: Primitivo di Manduria (90 kr. pr. flaske)
-
Portvin: Quinta do Pégo LBV (130 kr. pr. flaske)
-
Bobler: Sainchargny Crémant de Bourgogne (139 kr. pr. flaske)
Kransekage
Det er også muligt at få lækker hjemmelavet kransekage med til nytårsmenuen. Dette er et tilkøb, som koster 49 kr.
Pris pr. kuvert kr. 499,-
Der følger naturligvis en manual med til menuen, så I får en fantastisk oplevelse nytårsaften.
Menuen skal afhentes på Gammelsø Vænget 1 i Ormslev ved Viby i tidsrummet 13.00-15.00 d. 31/12.
Velbekomme - og rigtig godt nytår!