FORÅRS MENUER 2025
MENU 1
Menuen leveres anrettet.
Smørstegt kulmulefilet med citron, rabarber og hjemmelavet aioli
Røget kalv med Dannebrogs-rødbeder, kold urtesauce
Lammekølle med lime og rosmarin
Marinerede kartofler
Grønne asparges med brøndkarse
Grønsalat med forskellige grønne salater og urter
Hønseglace
4 slags danske oste med syltetilbehør
Rabarbertærte med hjemmelavet vaniljeis
Menuen serveres med hjemmelavet groft hvedebrød
Pris pr. kuvert kr. 311,-
Incl. moms / min. 10 kuverter. Maden leveres anrettet
MENU 2
Maden leveres anrettet
Dampet skærisingfilet med grønne asparges, urter og pesto
Røget kylling med radiser, forårsløg og kold sauce
Braiseret kalvetyksteg med timian og mynte
Marinerede kartofler
Spidskålssalat med ristede solsikkekerner og bredbladet persille
Grønsalat med forskellige grønne salater og urter
Kalveglace
4 slags danske oste med syltetilbehør
Mørk chokoladekage med hjemmelavet vaniljeis
Menuen serveres med hjemmelavet groft hvedebrød
Pris pr. kuvert kr. 311,-
Incl. moms / min. 10 kuverter. Maden leveres anrettet
MENU 3
Maden kan leveres anrettet, eller den kan anrettes af en kok på stedet.
Forret
Havkatfilet med majroer, hønseglace og urter
Mellemret
Kammuslinger med jordbærrabarber og kold urtesauce
Hovedret
Braiseret kalvetyksteg med hvide asparges, kartofler og kalveglace
Dessert
Hvid chokoladekage med hjemmelavet vaniljeis og friske bær
Menuen serveres med hjemmelavet groft hvedebrød
Pris pr. kuvert: 355,- kr.
Pris for kok under middagen: 395,- kr. pr. time
Incl. moms / min. 10 kuverter. Maden anrettes på tallerken, eller leveres på fade anrettet.
Kok under middagen
Kr. 395,- pr. time. Incl. moms.