EFTERÅRS MENUER 2024
MENU 1
Menuen leveres anrettet.
Smørristet havkatfilet med gule beder og hjemmelavet aioli
Røget krondyr med syltede hyben, urter og kold sauce
Braiseret lammekølle med rosmarin og mørk øl
Marinerede kartofler
Blommesalat med ristede solsikkekerner og bredbladet persille
Grøn salat med forskellige grønne salater og urter
4 slags danske oste med sylterier og hjemmelavet knækbrød
Mørk chokoladekage med hjemmelavet vaniljeis
Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød
Pris pr. kuvert kr. 309,-
Inkl. moms / min. 10 kuverter. Maden leveres anrettet.
MENU 2
Menuen leveres anrettet.
Helleflynderfilet med persillepesto, syltede svampe og salturt
Røget okse med fennikel, radiser og urtesauce
Braiseret kalv med lime og timian
Marinerede kartofler
Smørstegte rodfrugter
Grønsalat med forskellige grønne salater og urter
4 slags danske oste med sylterier og hjemmelavet knækbrød
Cheesecake med hjemmelavet vaniljeis og brombærkompot
Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød
Pris pr. kuvert kr. 309,-
Inkl. moms / min. 10 kuverter. Maden leveres anrettet.
MENU 3
Forret
Havtaskekæber med hønseglace og urter
Mellemret
Kammuslinger med lime og hjemmelavet aioli
Hovedret
Marineret krondyrkølle med vildtglace, hybenkompot og svampe
Dessert
Mørk chokoladekage med hjemmelavet vaniljeis,
Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød
Pris pr. kuvert kr. 385,-
Inkl. moms / min. 10 kuverter. Maden anrettes på tallerken.
Kok under middagen
Kr. 395,- pr. time. Inkl. moms.