fbpx
Efterårsmenu Efterårsmenu

EFTERÅRS MENUER

MENU 1

Menuen leveres anrettet.

Smørstegt kullerfilet med persillerødder, urter og pesto
Røget krondyr med syltet kål, kold urtesauce
Marineret oksetykstegsfilet med citron og rosmarin
Krydder kartoffel.
Grøndkålsalat med granatæble, ristet solsikkekerner og mandler.
Grøn Salat med forskellige grønne salater og urter
Kalveglace
4 slags oste med sylterier
Blåbær tærte med hjemmelavet vaniljeis, syltede abrikoser og kold blåbærsauce.

Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød 

Pris pr. kuvert kr. 311,-

Inkl. moms / min. 10 kuverter. Maden leveres anrettet.

Bestil menu 1

 


MENU 2

Menuen leveres anrettet.

Dampet skærisingfilet med svampe, kold sauce og urter
Røget okse med radiser, salturt og kål
Marineret krondyrkølle med mynte og lime
kartoffel
Salat af rodfrugter med salvie og græskarkerner
Grønsalat med forskellige grønne salater og urter
Vildtglace
4 slags danske oste med sylterier
Mazarinkage med hjemmelavet vaniljeis, bagte græskar og basilikum sirup

Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød

Pris pr. kuvert kr. 311,-

Inkl. moms / min. 10 kuverter. Maden leveres anrettet.

Bestil menu 2

 


MENU 3

Forret
Slethvar Filet med kålrabi, brøndkarse og hønseglace.

Mellemret
Smørristet kammuslinger med svampe, basilikum og pesto af bælfrugter.

Hovedret
Braiseret oksetykstegsfilet med kartoffel, kalveglace og hybenkompot.

Dessert
Hvid chokolade kage med hjemmelavet vaniljeis, syltede blommer og mynte sauce.

Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød

Pris pr. kuvert kr. 395,-

Inkl. moms / min. 10 kuverter. Maden anrettes på tallerken.

Bestil menu 3

 


Kok under middagen
Kr. 395,- pr. time. Inkl. moms.