fbpx
Efterårsmenu Efterårsmenu

EFTERÅRS MENUER 2024

MENU 1

Menuen leveres anrettet.

Smørristet havkatfilet med gule beder og hjemmelavet aioli 
Røget krondyr med syltede hyben, urter og kold sauce 
Braiseret lammekølle med rosmarin og mørk øl
Marinerede kartofler
Blommesalat med ristede solsikkekerner og bredbladet persille
Grøn salat med forskellige grønne salater og urter  
4 slags danske oste med sylterier og hjemmelavet knækbrød 
Mørk chokoladekage med hjemmelavet vaniljeis

Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød 

Pris pr. kuvert kr. 309,-

Inkl. moms / min. 10 kuverter. Maden leveres anrettet.

Bestil menu 1

 


MENU 2

Menuen leveres anrettet.

Helleflynderfilet med persillepesto, syltede svampe og salturt
Røget okse med fennikel, radiser og urtesauce
Braiseret kalv med lime og timian
Marinerede kartofler
Smørstegte rodfrugter
Grønsalat med forskellige grønne salater og urter
4 slags danske oste med sylterier og hjemmelavet knækbrød
Cheesecake med hjemmelavet vaniljeis og brombærkompot 

Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød

Pris pr. kuvert kr. 309,-

Inkl. moms / min. 10 kuverter. Maden leveres anrettet.

Bestil menu 2

 


MENU 3

Forret
Havtaskekæber med hønseglace og urter

Mellemret
Kammuslinger med lime og hjemmelavet aioli 

Hovedret
Marineret krondyrkølle med vildtglace, hybenkompot og svampe

Dessert
Mørk chokoladekage med hjemmelavet vaniljeis, 

Menuen serveres med hjemmelavet groft hvidt brød

Pris pr. kuvert kr. 385,-

Inkl. moms / min. 10 kuverter. Maden anrettes på tallerken.

Bestil menu 3

 


Kok under middagen
Kr. 395,- pr. time. Inkl. moms.